Consultatie

Vertoont je kat ongewenst gedrag? Bij onze Basics en Issues kan je al heel wat informatie terugvinden.
Zit je met de handen in het haar of wil je je kat nóg gelukkiger maken? Dan helpen wij je graag verder met een plan op maat.

Als gediplomeerd Felinova Cat Coach bieden we zowel telefonische consultaties als huisbezoeken aan.

Telefonische consultatie
Voor algemene vragen, tips en advies kan een telefonische consultatie van €30,00/20 min. volstaan om je op het goede spoor te zetten. Op een afgesproken tijdstip bellen wij je op. Zo hebben we alle tijd om te luisteren en krijg je onze aandacht voor de volle 100%. Door onze tijdsblokken per 20 min. is er voldoende ruimte voor passend advies in de door jouw geschetste situatie.

Gedragstherapie aan huis
Tijdens deze individuele gedragsconsultatie aan huis wordt het gedragsprobleem van uw kat volledig geanalyseerd en werken we samen naar een permanente oplossing. U bereidt zich voor met een vragenlijst, wij komen aan huis voor een alomvattend huisbezoek van 1 uur en u kan onmiddellijk van start gaan met een duidelijk stappenplan. Dit alles voor slechts €125,00. Zonder poespas, zonder kilometervergoeding en dat binnen een straal van 13km rond Lier. Verdere verplaatsingen gebeuren in overleg. U houdt later telefonisch contact met ons voor verdere opvolging, de kwaliteitsstandaard waar wij bij Instacat voor staan.

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!